Nieuws | Wijziging pensioenreglement per 1 januari 2023

23 juni 2023
 
Het bestuur heeft op 25 mei 2023 een gewijzigd pensioenreglement per 1 januari 2023 vastgesteld. De reden voor wijziging van het pensioenreglement is het stopzetten van de opbouw van pensioenaanspraken door actieve deelnemers per deze datum. De artikelen die hierop betrekking hadden, zijn verwijderd. Ook is een introductie (de preambule) toegevoegd, waarin onder meer wordt beschreven welke uitzonderingen zijn overeengekomen. Er zijn geen verdere wijzigingen aangebracht.
 
Stichting Pensioenfonds Xerox heeft sinds 1 januari 2023 geen actieve deelnemers meer. Deze groep deelnemers bouwt nu een pensioenkapitaal op in de flexibele premieregeling bij Het Nederlandse Pensioenfonds. Hierover zijn zij door hun werkgever geïnformeerd en inmiddels heeft deze groep tevens een startbrief van Het Nederlandse Pensioenfonds ontvangen.
 
Het pensioenreglement dat het bestuur heeft vastgesteld, is de basis voor het nog vast te stellen pensioenreglement bij Het Nederlandse Pensioenfonds. U kunt het gewijzigde pensioenreglement hier downloaden of u kunt een exemplaar aanvragen bij het Xerox Pensioenbureau.

Naar het nieuwsoverzicht