Nieuws | Deelnemersvergadering 2021

14 oktober 2021

Het bestuur heeft besloten om dit jaar de deelnemersvergadering opnieuw te houden via een webinar. Tijdens dit webinar zal door de onafhankelijk voorzitter, de voorzitter van de beleggingsadviescommissie en de directeur tekst en uitleg gegeven worden over het gevoerde beleid en de financiële positie. Bijzondere aandacht zal uitgaan naar de verkenning van de toekomst van het pensioenfonds en de nieuwe pensioenwetgeving (uitwerking van het Pensioenakkoord).
 
De deelnemersvergadering vindt plaats op donderdag 4 november 2021 om 14:00 uur. U kunt zich hier aanmelden voor het webinar. Tijdens de aanmelding vult u een aantal gegevens in, waarna u e-mails ontvangt met onder meer de agenda. Deze gegevens worden door het pensioenfonds alleen gebruikt voor dit webinar.
 
Tijdens het webinar is er voor de deelnemers ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Deze zullen zoveel mogelijk worden beantwoord. Als het een persoonlijke vraag betreft, zal deze niet tijdens het webinar worden beantwoord, maar achteraf door het pensioenbureau. Het webinar zal na afloop terug te kijken zijn via de website van het pensioenfonds en ook de presentatie komt dan via de website beschikbaar. Het 'live' beantwoorden van vragen is dan uiteraard niet meer mogelijk.
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Halima Salhi-Chraihi. Zij is telefonisch bereikbaar op 088 - 401 26 37 of per e-mail via
halima.salhi-chraihi@xerox.com.

Naar het nieuwsoverzicht